TOP

FORENVIA ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (ΕΜΜΗΝΟΡΡΟΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ) no2 1τμχ

Κωδικός: 80593

Το κυπελλάκι περιόδου είναι ένα προϊόν γυναικείας προσωπικής υγιεινής κατασκευασμένο από μαλακή ιατρική σιλικόνη. Εισάγετε εύκολα από τη ίδια τη γυναίκα στον κόλπο, με στόχο να συλλέξει τα εμμηνορροϊκά υγρά και αποτρέψει τη διαρροή τους επάνω στα ρούχα.

Τιμή:

19,90 €
Άμεσα διαθέσιμο
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ EXPRESS

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η έμμηνος ρύση

Η έμμηνος ρύση ή απλά η περίοδος μας, έχει συνταξιδέψει μέσα στους αιώνες με  πολλούς μύθους, δεισιδαιμονίες και ταμπού, περιορισμούς και μειωμένες  επιλογές, λεκέδες ρούχων και άγχος ενώ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ζωή και τη γέννηση! Οι γυναίκες από την αρχαιότητα προσπάθησαν να εφεύρουν μεθόδους  ώστε να κάνουν ευκολότερες αυτές τις ιδιαίτερες μέρες του μήνα, πάντα όμως με συμβιβασμούς ή δυσκολίες.

Ωστόσο η σύγχρονη γυναίκα απαιτεί να είναι παρούσα σε όλους τους δυναμικούς ρόλους που έχει επιλέξει  χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς. Ο επιστημονικός κόσμος, η συνεχής έρευνα και τα νέα υλικά σε όλα τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής,  δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανέγγιχτο το θέμα της έμμηνου ρύσης.

Εμμηνορροϊκά Κύπελλα

Έχει μορφή που ακολουθεί το σχήμα των τοιχωμάτων του κόλπου και μοιάζει με καμπάνα που έχει μία λαβή για να  εξασφαλίσει την εύκολη και άνετη εξαγωγή του. Είναι επαναχρησιμοποιούμενο και έχει διάρκεια ζωής έως τέσσερα χρόνια κατά μέσο όρο. Είναι  υποαλλεργικά, χωρίς τοξίνες, χωρίς BPA, λάτεξ, χωρίς αρωματικές ουσίες, βλαβερές βαφές και λευκαντικά.

Η πρώτη εκδοχή για τα εμμηνορροϊκά κυπελάκια παρουσιάστηκε το 1932 από τις μαίες  McGlasson και Perkins αλλά κατοχυρώθηκε ως πατέντα το 1937 από τη Leona Chalmers . Διάφορες εκδοχές του ακολούθησαν μέσα στις επόμενες δεκαετίες με κοινό μειονέκτημα τα υλικά κατασκευής που ήταν βασισμένα στο καουτσούκ και ήταν βαριά και σκληρά, με αποτέλεσμα έκαναν τα πρώτα εμμηνορροϊκά κυπελλάκια αρκετά δύσχρηστα. Τα ακατάλληλα υλικά κατασκευής, η έλλειψη ενημέρωσης και τα ταμπού που ακολουθούν την έμμηνο ρύση, έκαναν το προϊόν να έχει μία αργή αναγνώριση του προϊόντος από το γυναικείο πληθυσμό. Ακόμα και όταν εξελίχτηκαν τα υλικά και έγιναν άνετα και μαλακά το προϊόν άργησε να αναγνωρισθεί καθώς  η έλλειψη διαφήμισης του προϊόντος  οφείλεται στο γεγονός πως είναι επαναχρησιμοποιούμενο, οπότε μία γυναίκα δεν χρειάζεται να αγοράζει συνεχώς το συγκεκριμένο προϊόν άρα δεν καταναλώνει και μεγάλα ποσά σε αυτόν τον τομέα εμπορίου. Σήμερα, με πιστοποιημένες έρευνες είναι γεγονός πως οι περισσότερες  γυναίκες που δοκιμάζουν το εμμηνορροϊκό κύπελλο, το επιλέγουν και δεν το αλλάζουν ως μέθοδο διαχείρισης των εμμηνορροϊκών υγρών.

Ασφαλές-Εύκολο-Άνετο-Υγιεινό-Οικολογικό

Το εμμηνορροϊκό κύπελλο έχει ΜΟΝΟ πλεονεκτήματα στη χρήση του.

Μήπως είσαι αρχάρια και προβληματισμένη ποιο κύπελλο σου ταιριάζει; Η ομάδα των ανθρώπων της Forenvia, έχοντας συνομιλήσει με πολλές γυναίκες, διαφορετικών ηλικιών, σωματότυπου και φυσικής κατάστασης, και έχει καθοδηγήσει με επιτυχία όσες αρχάριες είχαν μπερδευτεί σχετικά με τη σωστή επιλογή μεγέθους. Τώρα όμως υποστηρίζει τις φίλες του Forenvia ακόμα πιο δυναμικά! Παρέχει ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ! Σε περίπτωση λάθους επιλογής μεγέθους, γίνεται δωρεάν αντικατάσταση του προϊόντος με το σωστό μέγεθος! Δες όλες τις λεπτομέρειες στο τμήμα “Εγγύηση”.

Γενικές οδηγίες: Το κύπελλο περιόδου Forenvia έχει σχεδιαστεί μετά από επιστημονικές έρευνες και θεωρείται ιδανικό σχεδόν για το 100% των γυναικών, λόγω του μήκους και διαμέτρου του θαλάμου συλλογής. Οι αναλογίες του το καθιστούν ένα από τα κορυφαία κύπελλα, καθώς σε σύγκριση με αντίστοιχα προϊόντα, αποτελεί ένα ιδανικό μέσο όρο, χωρίς να είναι ούτε υπερβολικά μακρύ ή κοντό, αλλά ούτε υπερβολικά φαρδύ ή στενό. Μέτριας σκληρότητας για να κρατάει το σχήμα του χωρίς να γλιστράει ή να ενοχλεί και να αποσφραγίζει ομαλά. Δείτε αναλυτικά:

Μέγεθος 1:

 • Συνιστάται σε γυναίκες που  δεν έχουν  γεννήσει και είναι έως 30 ετών.
 • Ένα δευτερεύον κριτήριο είναι η μέτρηση του μήκους του κόλπου και προτείνεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις σωματότυπου, όπως ιδιαίτερα χαμηλό ή μεγάλο ύψος κορμού καθώς και στις αρκετά υπέρβαρες γυναίκες. Αν ανήκετε σε αυτή τη κατηγορία τότε θα ενεργοποιήσετε και το δευτερεύον κριτήριο για το μήκος του κόλπου. Το Νο1 συνιστάται σε γυναίκες με μέτρηση 4-6cm μήκος από την είσοδο του κόλπου έως τον τράχηλο. Μέτρηση που αντιστοιχεί μόνο στη 1η-2η μέρα της περιόδου. Οδηγίες μέτρησης παρακάτω.

Μέγεθος 2:

 • Συνιστάται σε γυναίκες που έχουν γεννήσει (ανεξαρτήτως ηλικίας, ακόμα και με τη μέθοδο της καισαρικής), αλλά και σε όλες τις γυναίκες άνω των 30 ετών (ανεξάρτητα αν έχουν τοκετό).
 • Ένα δευτερεύον κριτήριο είναι η μέτρηση του μήκους του κόλπου και προτείνεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις σωματότυπου, όπως ιδιαίτερα χαμηλό ή μεγάλο ύψος κορμού καθώς και στις αρκετά υπέρβαρες γυναίκες. Αν ανήκετε σε αυτή τη κατηγορία τότε θα ενεργοποιήσετε και το δευτερεύον κριτήριο για το μήκος του κόλπου. Το Νο2 συνιστάται σε γυναίκες με μέτρηση 4,3-6,5cm μήκος από την είσοδο του κόλπου έως τον τράχηλο. Μέτρηση που αντιστοιχεί μόνο στη 1η-2η μέρα της περιόδου. Οδηγίες μέτρησης παρακάτω.

Μέτρηση μήκους κόλπου

Η καλύτερη μέρα για τη μέτρηση του μήκους του κόλπου σας είναι η πρώτη/δεύτερη μέρα της περιόδου καθώς είναι η πιο χαμηλή θέση του τραχήλου κατά τον κύκλο μας.  Πλένουμε τα χέρια μας πάρα πολύ καλά και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα νύχια μας  που εύκολα μπορούν να συγκρατήσουν βρωμιά. Σε μία άνετη θέση στο ντους ή όρθια στην τουαλέτα, σηκώνουμε το ένα πόδι και το στηρίζουμε  για να έχουμε πιο εύκολη πρόσβαση στην περιοχή του κόλπου. Βάζουμε το μεγάλο δάκτυλο του χεριού μας στον κόλπο για να βρούμε τον τράχηλο. Μόλις  νιώσουμε τον τράχηλο με την άκρη του δακτύλου μας ( η αίσθηση είναι σαν να ακουμπάς την άκρη της μύτης σου), αναλόγως κατηγοριοποιούμε το μήκος του τραχήλου μας ή μετράμε με εκατοστόμετρο το μήκος του δακτύλου που έχει εισχωρήσει. Ισχύει ο εύκολος κανόνας των αρθρώσεων.

 • Α) Αν εισέλθει το δάκτυλο έως τη δεύτερη άρθρωση(μεσαίο ύψος τραχήλου) ή ολόκληρο το δάκτυλο (μεγάλο μήκος τραχήλου) το κύπελλο περιόδου Forenvia σου ταιριάζει. Για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά, μπορείς με τον αντίχειρα σου να σημαδέψεις το δάκτυλο που έχεις εισάγει στον κόλπο (το ακριβές σημείο που τελειώνει ο κόλπος σου και αρχίζουν τα εξωτερικά όργανα) ώστε να το μετρήσεις με ένα εκατοστόμετρο και να ελέγξεις τις οδηγίες μεγέθους.
 • Β) Αν νιώσεις τον τράχηλο ενώ το δάκτυλο έχει εισέλθει μόνο έως την πρώτη άρθρωση  (αυτή που είναι πιο κοντά στο νύχι), τότε έχεις ιδιαίτερα χαμηλό τράχηλο. Μόνο σε αυτή την περίπτωση υπάρχει πιθανότητα να μην σε εξυπηρετήσει το κυπελλάκι περιόδου Forenvia. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας για απορίες και οδηγίες.

Στέλεχος –λαβή: Η λαβή πρέπει να εισέρχεται όλη μέσα στον κόλπο της γυναίκας που το χρησιμοποιεί και δεν περισσεύει έξω από τα χείλη του αιδοίου όπως στη χρήση του ταμπόν. Το μεγάλο στέλεχος-λαβή του Forenvia δίνει τη δυνατότητα μπορεί να προσαρμοστεί αλλά και να ανιχνευθεί εύκολα κατά την εξαγωγή του. Αν νιώθετε πως το στέλεχος-λαβή είναι αρκετά μακρύ για εσάς και προεξέχει έξω από τα χείλη του αιδοίου, μπορείτε ελαφρά να το κόψετε ώστε να μικρύνει. Υπάρχουν ενδεικτικές εγκοπές όπου μπορείτε να κόψετε τη λαβή. Στρογυλλέψετε τις άκρες που θα δημιουργηθούν παρόλο που θα είναι απίστευτα μαλακές. Μη φοβηθείτε να αφήσετε έστω και μόνο μία εγκοπή ή καμία (για τις έμπειρες)! Δεν θα έχετε καμία δυσκολία κατά την αφαίρεση του!

Καθαριότητα

 • Μόνο κατά την πρώτη εφαρμογή κάθε εμμηνορροϊκού σας κύκλου, βράζετε σε μία μικρή κατσαρόλα με νερό το  κυπελλάκι περιόδου Forenvia για 3-5 λεπτά.  Το σκεύος βρασμού πρέπει να χωράει άνετα το κυπελλάκι σας, να έχει αρκετό νερό και να προσέχετε να μην εξατμιστεί και καεί  το Forenvia. Ξεπλένετε με κρύο νερό για να έρθει σε φυσιολογική θερμοκρασία.  Είναι πολύ σημαντικό κάθε φορά που τα χέρια σας έρχονται σε επαφή με την περιοχή των γεννητικών οργάνων, να έχει προηγηθεί καλό πλύσιμο.  Γενικότερα το καλό πλύσιμο των χεριών  σας  προφυλάσσει από μολύνσεις και είναι ασπίδα προστασίας για το σύνολο του οργανισμού σας. Πλένετε τα χέρια σας με τρεχούμενο νερό και σαπούνι και εστιάζεται στην περιοχή των νυχιών που συλλέγονται βρωμιά και μικρόβια. Ξεπλένετε καλά με άφθονο τρεχούμενο νερό.
 • Μία άλλη μέθοδος αποστείρωσης όταν είσαστε σε μέρος που δεν μπορείτε να βράσετε το κυπελλάκι σας, είναι η παραμονή του μέσα σε ένα μπωλ με ξύδι και νερό για 15 λεπτά. Το πλένετε καλά με σαπούνι και μετά το τοποθετείτε στο διάλυμα. Αναλογία 1 μέρος ξύδι-2 μέρη νερό. Πριν το εφαρμόσετε στον κόλπο,  ξεπλένετε με νερό για να απομακρυνθεί το ξύδι.
 • Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε μαζί σας το κυπελλάκι σας αποστειρωμένο, μπορείτε να προμηθευθείτε από το φαρμακείο ένα κυπελλάκι συλλογής ούρων, το οποίο είναι αποστειρωμένο και έχει ελάχιστο κόστος. Αποστειρώνετε το κυπελλάκι σας και το τοποθετείτε μέσα στο κύπελλο των ούρων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τη στιγμή που εσείς θα επιλέξετε. Φυλάξετε το κύπελλο ούρων και ξαναβράστε το για να αποστειρωθεί και να είναι έτοιμο ξανά προς χρήση.
 • Έως κάθε 12 ώρες(δείτε παρακάτω) αδειάζεται το κυπελλάκι σας από τα εμμηνορροϊκά υγρά που έχει συλλέξει. Κατά τις αλλαγές ξεπλένετε με τρεχούμενο νερό ή και σαπούνι, και επανατοποθετείτε το κυπελλάκι στο κόλπο χωρίς να το ξαναβράσετε λόγω της υψηλής αντιβακτηριδιακής προστασίας τους κόλπου. Αν για οποιαδήποτε λόγο δεν το επανατοποθετήσετε αμέσως και το κυπελλάκι παραμείνει εκτός χρήσης, τότε και μόνο θέλει πάλι βράσιμο. Αν δεν υπάρχει νερό στο χώρο που αδειάζεις το κύπελλο σου (δημόσιες τουαλέτες που ο νιπτήρας είναι εκτός του χώρου της λεκάνης), μπορείς απλά να το αδειάσεις προσεκτικά και να το επανατοποθετήσεις, μπορείς να το σκουπίσεις αν υπάρχει σίγουρα καθαρό χαρτί ή αν έχεις μαζί σου ένα υγρό μαντιλάκι που δεν περιέχει οινόπνευμα. Πολλές γυναίκες επιλέγουν να πάρουν μαζί τους μέσα στο χώρο της τουαλέτας ένα μπουκαλάκι νερό και το ξεπλένουν με αυτό.
 • Καθαρίζετε και προσέχετε τις οπές αερισμού που υπάρχουν στον θάλαμο συλλογής, ώστε να μη φράζουν από κατάλοιπα της περιόδου. Αν φράξουν θα έχετε διαρροές. Όταν πλένετε το Forenvia, τεντώστε το κυπελλάκι σας στην περιοχή των οπών και αυτές θα καθαρίσουν. Αν ωστόσο επιμένει να είναι κλειστές, με μία οδοντογλυφίδα ή οδοντόβουρτσα (που θα έχετε γι’ αυτήν τη χρήση), καθαρίστε τις οπές ώστε να είναι πάλι λειτουργικές.
 • Μπορείτε να βράσετε το κυπελλάκι σας με λίγο ξύδι μέσα στο νερό (αναλογία 1 μέρος ξύδι- 3 νερό) για να βοηθήσετε την απομάκρυνση τυχόν λεκέδων που δεν φεύγουν με το απλό πλύσιμο ή αλλαγή του χρώματος.
 • Το Forenvia έχει διάρκεια ζωής έως 4 έτη. Μπορεί να αλλάξει ελαφρώς χρώμα λόγω της επαφής του με τα εμμηνορροϊκά υγρά, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη χρήση του, την ποιότητα και τις ιδιότητες του.

Συμβουλές εφαρμογής

Η εφαρμογή του Forenvia είναι απλή και πανεύκολη και ειδικά για γυναίκες που έχουν χρησιμοποιήσει ταμπόν. Θα είστε σίγουρη  για τη σωστή τοποθέτηση, όταν δεν υπάρχουν καθόλου διαρροές και καμία αίσθηση πως  το κυπελλάκι είναι  μέσα στον κόλπο σας. Ωστόσο παραμένει μία νέα διαδικασία που δεν γνωρίζετε  και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να εξοικειωθείτε.  Προτείνουμε στις γυναίκες που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά εμμηνορροϊκό κυπελλάκι, να διαβάσουν όλες τις οδηγίες καθώς και να φοράνε ένα μικρό σερβιετάκι στους 2-3 πρώτους κύκλους  μέχρι να μάθουν να τοποθετούν το κύπελλο περιόδου τους σωστά. Σε ορισμένες  αρχάριες χρήστριες,  οι πυελικοί μύες μπορεί να σφίξουν λόγω άγχους και να δυσκολέψουν την εύκολη και απλή τοποθέτηση ή αφαίρεση του Forenvia.  Αν νιώθετε άγχος για τη διαδικασία, πάρετε 1-2 βαθιές αναπνοές που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε πριν ξεκινήσετε. Σύντομα θα ανακαλύψετε πως είναι η πιο απλή, εύκολη και φυσική διαδικασία. Προτείνουμε στις φίλες που πρωτοχρησιμοποιούν εμμηνορροϊκό κυπελλάκι, να δώσουν ένα περιθώριο 2-3 κύκλων μέχρι να συνηθίσουν αυτό το υπέροχο  νέο προϊόν. Η συνήθεια των κλασικών μεθόδων, και ειδικά σε γυναίκες που τις χρησιμοποιούν χρόνια, μπορεί να τις αποτρέψει από τη χρήση και τα απίστευτα πλεονεκτήματα που έχει ένα εμμηνορροϊκό κύπελλο.

 • Αφού έχουμε εφαρμόσει τις οδηγίες καθαριότητας, πιάνουμε το κύπελλό μας και το πιέζουμε σταθερά από τη μία μεριά του θαλάμου συλλογής για να τυλιχτεί στο σχήμα του αγγλικού γράμματος C ή στο σχήμα τουλίπας. (σχέδιο 2,3).
 • Βρίσκουμε τη θέση που μας εξυπηρετεί η οποία μπορεί να είναι: α) Καθιστή ή με αιωρούμενη λεκάνη επάνω από την τουαλέτα β) όρθια με το ένα πόδι ελαφρά σηκωμένο και στερεωμένο σε σταθερό σημείο γ)όρθια κάνοντας ένα ελαφρύ κάθισμα με τα πόδια ελαφρώς ανοικτά. Είναι προσωπική επιλογή της γυναίκας η θέση που εξυπηρετεί την ευκολότερη εισαγωγή του Forenvia. Δεν το τοποθετούμε ενώ είμαστε ξαπλωμένες σε κρεβάτι.
 • Πλησιάζουμε το κύπελλο περιόδου Forenvia στην είσοδο του κόλπου κρατώντας το σταθερά τυλιγμένο (μεγαλύτερη προσοχή αν έχετε μακριά νύχια). Με το ελεύθερο χέρι μας ανοίγουμε ελαφριά τα χείλη του αιδοίου και τοποθετούμε το κυπελλάκι απαλά και βαθιά  μέσα στον κόλπο έως να νιώσουμε μία ελαφριά αντίσταση (σχέδιο 3,4). Κατά την κίνηση εισαγωγής δίνουμε μία ελαφριά κλίση προς τον κόκκυγα (δηλαδή προς τη μέση μας και όχι προς την κοιλιά). Τα εμμηνορροϊκά υγρά και η φυσική λίπανση του κόλπου είναι αρκετά για την απαλή εισαγωγή του στον κόλπο. Αν ωστόσο έχετε πρόβλημα ξηρότητας κόλπου, ή λόγω άγχους, μπορείτε να βρέξετε λίγο το κυπελλάκι σας ή να χρησιμοποιήσετε κάποιο λιπαντικό που να είναι φιλικό προς τον κόλπο και τη σιλικόνη διαφορετικά μπορεί να αλλοιώσει το κύπελλο περιόδου.
 • Το Forenvia κατά την εισαγωγή του στον κόλπο είναι διπλωμένο. Μόλις εισέλθει στον κόλπο θα νιώσετε μία απαλή κίνηση και είναι το κυπελλάκι που ανοίγει πάλι στο αρχικό του σχήμα και ακουμπά μαλακά στα τοιχώματα του κόλπου νιώθοντας να κάνει ένα ελαφρύ “pop”! ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ στις αρχάριες να κάνουν  μία ελαφριά περιστροφή στο κυπελλάκι, ώστε να είναι σίγουρο πως ΑΝΟΙΞΕ και  αγκάλιασε σωστά τον κόλπο και έτσι δεν θα υπάρχουν διαρροές (σχέδιο 6). Αν νιώσετε πως δεν έχει ανοίξει σωστά, τότε θα κρατήσει πτυχές στο σχήμα του και θα έχετε διαρροές.
 • Αφού έχουμε βάλει αρκετά βαθιά το κύπελλο μας, κάνουμε την περιστροφή, είτε με τα δάκτυλα μας, είτε με τους πυελικούς μύς (αν γνωρίζουμε) κάνουμε μία μικρή ώθηση προς τα κάτω ώστε το κύπελλο να μην είναι τόσο βαθιά ώστε να προσπερνάει την άκρη του τραχήλου και να σφραγίσει σωστά στον κόλπο μας.
 • Το στέλεχος-λαβή στο κάτω μέρος του Forenvia πρέπει να είναι όλο μέσα στον κόλπο. Δεν πρέπει να προεξέχει έξω από τα χείλη του αιδοίου. Αν νιώθετε πως το στέλεχος-λαβή είναι αρκετά μακρύ για εσάς και προεξέχει έξω από τα χείλη του αιδοίου, μπορείτε ελαφρά να το κόψετε ώστε να μικρύνει. Δείτε οδηγίες στο τμήμα “Το Forenvia”.
 • Έως και 12 ώρες μπορείτε το ανώτερο να χρησιμοποιήσετε το κύπελλο περιόδου Forenvia. Mετά θα χρειαστεί να αδειάσετε το κυπελλάκι σας. Στις αρχικές χρήσεις προτείνουμε να αλλάζετε το κύπελλο περιόδου κάθε 4-5 ώρες, μέχρι να μάθετε να προσδιορίζετε τα προσωπικά δεδομένα ροής. Επίσης οι ώρες χρήσης αλλάζουν αναλόγως την προσωπική ροή και την ημέρα της περιόδου. Το κύπελλο περιόδου κανονικά θεωρείτε γεμάτο όταν τα εμμηνορροϊκά υγρά είναι ελάχιστα κάτω από τις οπές αερισμού.
 • Για να το αφαιρέσετε πλένετε καλά τα χέρια σας με σαπούνι και τα ξεπλένετε επιμελώς. Στις ίδιες θέσεις που κάνατε την εισαγωγή, στις ίδιες προτείνουμε και την αφαίρεση. Βρίσκετε με τον δείκτη και τον αντίχειρα σας το στέλεχος-λαβή και το κρατάτε όσο πιο κοντά μπορείτε στον θάλαμο συλλογής και όχι από την εξωτερική άκρη της λαβής (έμπειρες γυναίκες το κρατάνε κατευθείαν από το θάλαμο συλλογής). Τραβάτε απαλά αλλά με μία σταθερή κίνηση. Αν νιώσετε αντίσταση κρατήστε ακόμα πιο κοντά στον θάλαμο συλλογής και τον πιέζεται από τη μία πλευρά με το δάκτυλο σας ώστε εύκολα να το αποσφραγίσεται. Με αυτό τον τρόπο δεν δημιουργείται “κενό αέρος” και μηδενίζεται η αντίσταση στην κίνηση εξαγωγής του Forenvia. Αν η κίνηση αφαίρεσης του Forenvia είναι σταθερή και δεν είναι απότομη, το κυπελλάκι σας θα εξέλθει απαλά από τον κόλπο χωρίς να λερωθείτε καθόλου και χωρίς να χυθούν τα εμμηνορροϊκά υγρά. Αδειάζετε τα εμμηνορροϊκά υγρά στην τουαλέτα, ξεπλένετε καλά με τρεχούμενο νερό το κυπελλάκι σας και επανατοποθετείτε. Δεν χρειάζεται αποστείρωση. Είσαστε έτοιμες πάλι για τη μοναδική εμπειρία προστασίας και ελευθερίας στις μέρες της περιόδου !

Θάλλασα

Η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας στη θάλασσα και στην πισίνα τις μέρες της περιόδου είναι πλέον πραγματικότητα. Το Forenvia σαφώς υπερέχει στη χρήση του μέσα στη θάλασσα σε σύγκριση με τα ταμπόν.

 • Είναι απόλυτα αόρατο προστατεύει από “ατυχήματα” και ανεπιθύμητους λεκέδες όσο μικρό ή όποιο χρώμα και αν είναι το μαγιό σας! Δεν κινδυνεύετε να φανεί ένα κορδονάκι ανάμεσα από το μαγιό σας!
 • Το ταμπόν απορροφά το νερό της θάλασσας ή ακόμα χειρότερα της πισίνας και αυτό αποτελεί εστία ανάπτυξης μικροβίων μέσα στον κόλπο. Δίνει ένα αίσθημα βάρους και αφαιρείτε δυσκολότερα από τον κόλπο καθώς έχει απορροφήσει μεγάλη ποσότητα υγρών. Με το κύπελλο περιόδου Forenvia μπορείτε να κολυμπήσετε, να κάνετε βουτιές, να στεγνώσετε και να ξανακολυμπήσετε ΧΩΡΙΣ να αφαιρέσετε το κυπελλάκι σας! Δεν υπάρχουν πλέον “δύσκολες” μέρες του μήνα!

Αθλητισμός-Χορός

Τα εμμηνορροϊκά κυπελλάκια παγκοσμίως έχουν δοκιμαστεί σε διαφορετικά αθλήματα με τις αθλήτριες να αναγνωρίζουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα που δίνει η χρήση τους.

 • Δεν νιώθουν καθόλου το κυπελλάκι από τη στιγμή εισαγωγής τους στον κόλπο, με αποτέλεσμα να είναι πιο συγκεντρωμένες στη προσπάθειά τους.
 • Νιώθουν πιο καθαρές ακόμα και μετά από σκληρή προπόνηση και εφίδρωση.
 • Δεν χρειάζεται να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα. Ιδιαίτερα μεγάλη ελευθερία νιώθουν οι αθλήτριες πολύωρων αγωνισμάτων ή μαραθώνιων.

Ακριβώς αντίστοιχη αίσθηση ελευθερίας και άνεσης έχουν και οι χορεύτριες, είτε στις προπονήσεις είτε στις εμφανίσεις τους.

Προτείνουμε να έχετε αδειάσει το κυπελλάκι σας πριν την έναρξη της προπόνησης, του αγώνα ή της χορευτικής παράστασης.

Εγγύηση

Η ομάδα των ανθρώπων της Forenvia είναι διαθέσιμοι για να σας συμβουλέψουν σχετικά με οποιαδήποτε απορία, προβληματισμό και ερώτηση έχετε. Είτε αφορά το μέγεθος, είτε αφορά τη χρήση του κυπέλλου περιόδου σας. Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση του λάθους μεγέθους εφόσον έχουν τηρηθεί τα παρακάτω βήματα:

 1. Η εταιρεία Forenvia έχει προβεί στη συμβουλή αγοράς του συγκεκριμένου μεγέθους και δεν είναι ατομική επιλογή του πελάτη.
 2. Η εταιρεία έχει γραπτώς τα απαραίτητα δεδομένα που καθορίζουν την επιλογή μεγέθους από το όνομα του ατόμου που γίνεται η παραγγελία. Αν τα δεδομένα που στέλνει ο πελάτης είναι ασαφή, η εταιρεία δύναται να μην προχωρήσει στη συμβουλή μεγέθους.
 3. Τα δεδομένα μπορούν να αποσταλούν είτε μέσω inbox-Social Media, είτε μέσω email, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.
 4. Η απαίτηση αντικατάστασης πρέπει να γίνει εντός 60 ημερών είτε είναι χρησιμοποιημένο είτε αχρησιμοποίητο το προϊόν. Απαραίτητα είναι πρώτα η γραπτή ενημέρωση ανάγκης αντικατάστασης, από τον πελάτη προς την εταιρεία. Η εγγύηση καλύπτει αντικατάσταση με άλλο μέγεθος, όχι επιστροφή χρημάτων.
 5. Κατά την παραλαβή του νέου μεγέθους ταυτόχρονα γίνεται η παράδοση του προηγούμενου.
 6. Ο πελάτης κατά την αντικατάσταση επιβαρύνεται με τη χρέωση των μεταφορικών, δηλαδή 3,5 ευρώ για εντός πόλεων και 5,5 ευρώ για δυσπρόσιτες περιοχές.
μάθε περισσότερα λιγότερα

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 19 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 19 πόντους.

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε αγορές άνω των €45 & κάτω των 3 κιλών
ΑΤΟΚΕΣ
ΔΟΣΕΙΣ
ΔΩΡΕΑΝ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ
εντος 3 ημερων
ΠΑΡΑΔΟΣΗ
και Σάββατο χωρίς
επιπλέον χρέωση

newsletter

μαθετε πρωτοι τις προσφορες μας