Προσφορά LAMBERTS GLUCOSAMINE & CHODROITIN 60tabs Μεγαλύτερη προβολή

LAMBERTS GLUCOSAMINE & CHODROITIN 60tabs

33605

Βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας των χόνδρων και ενισχύει την ελαστικότητά τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 14 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 14 πόντους.


14,74 €

-30%

21,06 €

Άμεσα διαθέσιμο

99 διαθέσιμα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η θειϊκή χονδροϊτίνη αποτελεί ένα σημαντικό δομικό συστατικό του αρθρικού χόνδρου, του μαλακού ιστού που καλύπτει το τμήμα των οστών εντός των μεσάρθριων διαστημάτων. Συγκεκριμένα αποτελεί το κύριο δομικό συστατικό.Η Chondroitin Sulphate αποτελεί ένα δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής, παγκοσμίως η δράση του οποίου αποδεικνύεται από πληθώρα κλινικών μελετών. Συχνά συνδυάζεται με γλυκοζαμίνη, καθώς οι δύο αυτές ουσίες, δρουν με διαφορετικό αλλά συνεργικό μηχανισμό. Αυτό το προϊόν παρέχει αυτά τα δύο συστατικά σε επίπεδα που είναι αποτελεσματικά. Πρέπει να επισημανθεί ότι σε πολλά συμπληρώματα διατροφής στα οποία χρησιμοποιείται χονδροϊτίνη, η περιεκτικότητα στο δραστικό συστατικό ανέρχεται μόλις στο 20%, ενώ στην ετικέτα αναγράφεται περιεκτικότητα χονδροϊτίνης 100%. Έτσι ένα συμπλήρωμα διατροφής που αναφέρει ως περιεκτικότητα 400mg Chondroitin Sulphate, εν τέλει περιέχει μόνο 80mg. Εν αντιθέσει με την παραπάνω πρακτική το προϊόν της Lamberts παρέχει 110mg με 90% περιεκτικότητα χονδροϊτίνης για να αποδώσει τελικά 100mg καθαρής θαλάσσιας χονδροϊτίνης. Η Glucosamine Sulphate 2KCI είναι ένα αγνό συστατικό που προέρχεται από όστρακο. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει νάτριο ή αλάτι και δεν προέρχεται από πηγές βοοειδών. 1 ταμπλέτα 3 φορές ημερησίως, προτιμότερο με τα γεύματα, ή σύμφωνα με την υπόδειξη του γιατρού ή του φαρμακοποιού. ΠΡΟΣΟΧΗ : Μην υπερβαίνετε την ημερήσια συνιστώμενη δόση Δεν προτείνεται για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες.Παρατήρηση:

Πρέπει πάντα όταν χρησιμοποιούμε βότανα-συμπληρώματα διατροφής για ανισορροπίες του οργανισμού μας να έχουμε την εποπτεία ενός ειδικού ιατρού και ειδικά όταν παίρνουμε:
α) άλλα φάρμακα
β) συμπληρώματα
ακόμα και
γ) άλλα βότανα....

Συστατικά

Glucosamine Sulphate 2KCI 500mg, Chondroitin Sulphate 100mg (from fish), Modified Starch, Cellulose, Tablet Coating (Colour: Titanium Dioxide,Glycerin), Stearic Acid, Silicon Dioxide, Magnesium Stearate

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ