Προσφορά EVA LACTIC PH3,8 GEL (9 APPLICATER) VAGINAL 45ml Μεγαλύτερη προβολή

EVA LACTIC PH3,8 GEL (9 APPLICATER) VAGINAL 45ml

23743

Κολπικό gel που ρυθμίζει άμεσα το διαταραγμένο κολπικό ph.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 14 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 14 πόντους.


14,23 €

-15%

16,74 €

Άμεσα διαθέσιμο

1 Αντικείμενο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κολπική γέλη με γαλακτικό οξύ και γλυκογόνο που ρυθμίζει άμεσα το διαταραγμένο κολπικό ΡΗ και βοηθά στη μακρόχρονη διατήρηση του. Η μοναδική φυσική λύση για την προφύλαξη και την θεραπεία των παθολογικών καταστάσεων, που οφείλονται σε διαταραχές της βιολογικής ισορροπίας του κόλπου. Γαλακτικό οξύ: Άμεση επαναφορά του διαταραγμένου κολπικού ΡΗ στη φυσιολογική όξινη τιμή του. Γλυκογόνο-γλυκόζη: Ειδικό θρεπτικό υπόστρωμα που ευνοεί την ανάπτυξη των γαλακτοβάκιλων του κόλπου για τη μακρόχρονη ρύθμιση του ΡΗ. Εκχύλισματα χαμομηλιού και αλόης: Γρήγορη ανακούφιση από τα συμπτώματα του ερεθισμού (κνησμός, καύσος) και από την ερυθρότητα. Περιέχονται 9 κολπικοί εφαρμοστές. Θεραπευτικά για τη ρύθμιση του κολπικού pH όταν έχει διαταραχθεί η κολπική ισορροπία: μία εφαρμογή την ημέρα για 7 ημέρες, κατά προτίμηση πριν την κατάκλιση Προληπτικά για τη διατήρηση της υγείας του κόλπου: μία εφαρμογή την εβδομάδα & μία εφαρμογή την ημέρα για 3 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου.

Συστατικά

Με γαλακτικό οξύ, γλυκογόνο & εκχυλίσματα χαμομηλιού και αλόης. Xωρίς ορμόνες ή φαρμακευτικές ουσίες. pH 3,8 BT x 9 προγεμισμένους με γέλη κολπικούς εφαρμοστές μίας χρήσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ