Προσφορά SOLGAR D-RIBOSE 150gr Μεγαλύτερη προβολή

SOLGAR D-RIBOSE 150gr

36825

Καρδιοαγγειακή υγεία-αθλητές-χρόνια κόπωση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 39 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 39 πόντους.


39,86 €

-30%

56,95 €

Άμεσα διαθέσιμο

100 διαθέσιμα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Είναι ένα ουσιαστικό συστατικό των νουκλεοτιδίων, των RNA και DNA. Αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην διαδικασία παραγωγής ενέργειας. Η επάρκεια ριβόζης σε κυτταρικό επίπεδο είναι αναγκαία για την ομαλή παραγωγή ATP (τριφωσφορικής αδενοσίνης). Έρευνες έδειξαν ότι η D-Ριβόζη παρουσιάζει ευεργετική δράση στη λειτουργία του καρδιακού μυός και του μυϊκού συστήματος, ενώ επίσης προάγει την παραγωγή ενέργειας σε όλο τον οργανισμό. Μπορεί να συνδυασθεί με καρνιτίνη gPLC και CoQ-10. Χρήσιμο σε αθλητές, σε καταστάσεις ινομυαλγίας και χρόνιας κόπωσης και σε περιπτώσεις που ενδείκνυται η ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του καρδιακού μυός. Λαμβάνετε 1-3 κουταλιές (2,2g- 6,6g) του γλυκού ημερησίως. Κατάλληλο για vegans.Παρατήρηση:

Πρέπει πάντα όταν χρησιμοποιούμε βότανα-συμπληρώματα διατροφής για ανισορροπίες του οργανισμού μας να έχουμε την εποπτεία ενός ειδικού ιατρού και ειδικά όταν παίρνουμε:
α) άλλα φάρμακα
β) συμπληρώματα
ακόμα και
γ) άλλα βότανα....

Συστατικά

1 κουταλάκι (2,2g) παρέχει:D-ριβόζη 2,2g

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ