Προσφορά QUEST GINKGO BILOBA TABL 150mg 60 tabs Μεγαλύτερη προβολή

QUEST GINKGO BILOBA TABL 150mg 60tabs

32771

Το τυποποιημένο εκχύλισμα Ginkgo Biloba 150mg (γίνκο το δίλοβο ή σαλιβουρία) της Quest περιέχει συστατικά που συμβάλλουν στην καλή υγεία του κυκλοφορικού, την καλή λειτουργία του εγκεφάλου και την ενίσχυση της μνήμης.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 21 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 21 πόντους.


21,88 €

-30%

31,25 €

Άμεσα διαθέσιμο

100 διαθέσιμα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το τυποποιημένο εκχύλισμα φύλλων Ginkgo Biloba 150mg (γίνκο το δίλοβο ή σαλιβουρία) της Quest παρέχει 36mg ginkgo flavonglycosides, 4,5mg ginkgolides A, B και C και 3,8mg Bilobalide. Το βότανο αυτό θεωρείται ότι προάγει την υγιή κυκλοφορία του αίματος και διατηρεί την κυκλοφορία σε όλα τα μέρη του σώματος συμπεριλαμβανομένων του εγκεφάλου, των χεριών και των ποδιών. Επίσης, μειώνει τα συμπτώματα εξασθένισης της μνήμης που συνδέονται με την ηλικία, βελτιώνει τη νοητική λειτουργία και μειώνει τον κίνδυνο άνοιας.Παρατήρηση:

Πρέπει πάντα όταν χρησιμοποιούμε βότανα-συμπληρώματα διατροφής για ανισορροπίες του οργανισμού μας να έχουμε την εποπτεία ενός ειδικού ιατρού και ειδικά όταν παίρνουμε:
α) άλλα φάρμακα
β) συμπληρώματα
ακόμα και
γ) άλλα βότανα....

Συστατικά

ONE TABLET PROVIDES:Ginkgo Biloba leaf extract 150mg Providing:Ginkgo Flavonglycosides 36mg,Ginkgolides A, B and C 4.5mg,Bilobalide 3.8mg.Additional Ingredients:Di-calcium phosphate (filler and binder),Microcrystalline cellulose (filler and binder),Magnesium stearate (lubricant),Silicon dioxide (anti-caking agent),Hydroxypropylmethylcellulose (glazing agent).Free From:Hydrogenated fat; animal substances; artificial preservatives, colours and flavours; added starch, sucrose, lactose or salt; yeast, wheat or gluten.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ