Προσφορά PHILIPS AVENT SCF 152 NIPLETTE ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΞΩΘΗΣΗΣ ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΘΗΛΩΝ 2τεμ. Μεγαλύτερη προβολή

PHILIPS AVENT SCF 152 NIPLETTE ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΞΩΘΗΣΗΣ ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΘΗΛΩΝ 2τεμ.

67945

Οι επίπεδες ή ανεστραμμένες θηλές μπορεί να αποτελέσουν πιθανό πρόβλημα για τις γυναίκες που επιθυμούν να θηλάσουν. Με απαλή αναρρόφηση, το Niplette προκαλεί την εξώθηση της θηλής σε ένα μικρό πλαστικό καπάκι που μοιάζει με δαχτυλήθρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 38 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 38 πόντους.


38,24 €

-15%

44,99 €

Άμεσα διαθέσιμο

1 Αντικείμενο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μη χειρουργικό – χρησιμοποιεί απαλή αναρρόφησηΜετά από μερικές μόνο εβδομάδες συνεχούς χρήσης, η θηλή θα παραμείνει μονίμως προεξέχουσα. Η ιδανική χρήση είναι πριν την εγκυμοσύνη. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε τους πρώτους έξι μήνες της εγκυμοσύνης για να επιτύχετε μόνιμη αποκατάσταση. Τυχόν μη εγγενής αναστροφή θηλής, που προέκυψε πρόσφατα, πρέπει να ελέγχεται από γιατρό πριν την χρήση του Niplette. Η χρήση δεν συνιστάται στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Κλινικά αποδεδειγμένο Το Niplette: ένα όργανο για τη μη χειρουργική αποκατάσταση των ανεστραμμένων θηλών DD McGeorge FRCS (Πλαστ. χειρ.). British Journal of Plastic Surgery, Δεκέμβριος 1993. Χρήση με ανεστραμμένες ή επίπεδες θηλέςΤο Niplette είναι κατάλληλο για τη διόρθωση των ανεστραμμένων θηλών που αναπτύσσονται ως αποτέλεσμα κληρονομικών παραγόντων ή κατά την εφηβεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ