ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΤΟΥ

και επωφεληθειτε απο τις προσφορες μας

σε ποιοτικα και επικαιρα προϊοντα!
Όποτε θελήσετε μπορείτε να διαγραφείτε από την λίστα του newsletter.

Το www.mariaspharmacy.gr  διαθέτει τις παρακάτω επιλογές για την εξόφληση των παραγγελιών σας.

1)     Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας Paypal

2)     Online πληρωμή με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Στο mariaspharmacy.gr γίνονται δεκτές οι πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Diners, οι  χρεωστικές κάρτες Visa, Maestro, Mastercard και οι προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard. Η παράδοση των παραγγελιών των οποίων η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα απαιτεί ταυτοποίηση του κατόχου με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας, που σημαίνει ότι ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας απαιτείται να παραλάβει το προϊόν. 

 

3)     Με κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, παρακαλούμε επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

Δικαιούχος: Φαρμακείο Πανουτσοπούλου Εφορακοπούλου Μαρία ΕΕ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR5101101210000012144039679

EFG EUROBANK-ERGASIAS: GR5202605230000330200048266

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR5801720190005019035978381

Παρακαλούμε, συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας ως αιτιολογία κατάθεσης  και στείλτε μας το αντίγραφο της εντολής πληρωμής με email στο info@mariaspharmacy.gr. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης με την προϋπόθεση ότι τα είδη είναι διαθέσιμα.4)   Με αντικαταβολή κατά την παράδοση, που επιφέρει επιβάρυνση €1,50 ανά παραγγελία


5)   Πληρωμή και παραλαβή από το Φαρμακείο μας

Εάν σας εξυπηρετεί μπορείτε να πληρώσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το Φαρμακείο μας, τις ώρες και ημέρες λειτουργίας του. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για να την παραλάβετε. Για την παραλαβή θα χρειαστεί να γνωρίζετε το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας. Χρήση Κουπονιού-Δωροεπιταγής 

Εάν διαθέτετε μία Δωροεπιταγή, διατακτική ή ένα κουπόνι του www.mariaspharmacy.gr, τότε μπορείτε να το εξαργυρώσετε, τόσο κατά τις ηλεκτρονικές, όσο και κατά τις φυσικές αγορές σας. Το εκπτωτικό κουπόνι / δωροεπιταγή περιλαμβάνει ΦΠΑ δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε τηλεφωνικές παραγγελίες, δεν ανταλλάσσεται με χρήματα και δεν επιστρέφονται ρέστα από τη χρήση αυτών.

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα του Maria’sPharmacy.

Σύμφωνα με το Φορολογικό Νόμο 3842/2010 άρθρο 20 § 3, κάθε παραγγελία άνω των 1500 ευρώ μπορεί να εξοφληθεί μόνο μέσω τράπεζας , με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και με επιταγές. Δεν επιτρέπεται εξόφληση με μετρητά.