ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΤΟΥ

και επωφεληθειτε απο τις προσφορες μας

σε ποιοτικα και επικαιρα προϊοντα!
Όποτε θελήσετε μπορείτε να διαγραφείτε από την λίστα του newsletter.

Τρόποι παραγγελίας:

1)     Παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, όλο το 24ωρο.

Βάλτε τις παραγγελίες σας ηλεκτρονικά, όλο το 24ωρο, παραλάβετε στο χώρο σας ή στο κατάστημά μας και κερδίστε χρόνο και άνεση. Η ηλεκτρονική παραγγελία θα επιβεβαιώνεται από email ή τηλεφωνική επικοινωνία, όταν απαιτούνται διευκρινήσεις ή διαφοροποιήσεις λόγω ενδεχομένων ελλείψεων.

Για μεγαλύτερη διευκόλυνσή σας, σας προτείνουμε να εγγραφείτε ως μέλος, και

a) να λαμβάνετε ενημερωτικά emails με τις προσφορές μας

b) να εμφανίζονται αυτόματα τα στοιχεία σας στην επόμενη παραγγελίας σας.

2)     Τηλεφωνικά

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210-8945769,  τις ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματός μας  - Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00-20:00 και Σάββατο, 08:00 - 21:00, εκτός επισήμων αργιών.

Διευκολύνει σημαντικά κατά την παραγγελία σας, να αναφέρετε τον κωδικό του προϊόντος, όπως εμφανίζεται στο www.mariaspharmacy.gr

3)     Mε email

Στείλτε μας την παραγγελία σας με e-mail στο  orders@mariaspharmacy.gr.Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να ολοκληρώσουμε την αγορά. 

 

Αλλαγή  / Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε / ακυρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικά  στο 210 8980203, 210-8945769  Δευτέρα έως Παρασκευή 13:00 - 15:00 (εκτός αργιών), είτε με email στο info@mariaspharmacy.gr. 

Εάν η αλλαγή / ακύρωση γίνει αφού  έχει ξεκινήσει η αποστολή, τότε επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής. Εάν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα ή έχετε  καταθέσει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό μετά την αλλαγή / ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να μας δώσετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού για να σας επιστραφεί το ποσό, μείον τα τραπεζικά έξοδα. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται  εντός 30 ημερών.