ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ

NEWSLETTER ΤΟΥ

και επωφεληθειτε απο τις προσφορες μας

σε ποιοτικα και επικαιρα προϊοντα!
Όποτε θελήσετε μπορείτε να διαγραφείτε από την λίστα του newsletter.

1)     Αποστολή στο χώρο σας

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε συνεργασία με την ACS Courier και είναι δωρεάν Αποστολή (Μεταφορικά και Αντικαταβολή) για παραγγελίες αξίας άνω των €39. Η χρέωση για παραγγελίες μικρότερης αξίας είναι 2,5ανά παραγγελία. Για όσα προϊόντα είναι διαθέσιμα, ο  εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-4 μέρες. Σε περίπτωση  που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να ενημερώσουμε για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

 

  • Για παραγγελίες κάτω των €39 ευρώ, εκτός του νομού Αττικής, το κόστος μεταφορικών είναι 2,5 €, σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2 Kgr προκύπτει extra χρέωση για κάθε κιλό (1€/Kgr)
  • Εξαιρέσεις: Για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους (άνω των 2 Kgr), καθώς και για αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές (περιοχές εκτός των ορίων των κύριων πόλεων), το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται σύμφωνα με τον τρέχοντα τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας. Πριν την αποστολή προηγείται συνεννόηση μαζί σας.
  • Τα προϊόντα με την ένδειξη «Προϊόν Ψυγείου» δεν αποστέλλονται εκτός του Νομού Αττικής για τη δική σας ασφάλεια και προστασία.
  • Παραδόσεις εκτός Ελλάδος, μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο εάν η παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή paypal. Tο κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται σύμφωνα με τον τρέχοντα τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας και πριν την αποστολή προηγείται συνεννόηση μαζί σας.

 

 

2)     Παραλαβή από το Φαρμακείο

Η παραγγελία μπορεί να παραληφθεί από το φυσικό μας κατάστημα, κατά τις ώρες λειτουργίας (Δευτέρα – Σάββατο, μεταξύ 15:00 - 17:00 και 20:00 - 22:00, εκτός επισήμων αργιών) χωρίς επιβάρυνση και αφού προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση για το χρόνο προετοιμασίας.