arrow up
TOP


ROBESTAIN - Κατάλογος προϊόντων

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να σεβαστεί και να φροντιστεί, ειδικά εκείνοι που χρειάζονται φροντίδα. Βάζουμε κάθε σκέψη, ανάπτυξη και παραγωγή σε αυτό. "Το πνεύμα της" ανθρωπιστικής φροντίδας "είναι η επιχειρηματική φιλοσοφία του rongbeid, η οποία είναι επίσης ο στόχος του rongbeid τα τελευταία χρόνια. Είναι επίσης το σταθερό δόγμα στην έρευνα και ανάπτυξη, την παραγωγή και την υπηρεσία μας διαδικασία. Η "ακεραιότητα, ποιότητα και επαγγελματισμός" είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της συνεργασίας μας με τους πελάτες μας. Βάζουμε τους ανθρώπους πρώτα και συνεχώς εξερευνούμε και καινοτομούμε για την καλύτερη προώθηση της εταιρικής σχέσης, την ενίσχυση του διμερούς διαλόγου και τη βελτίωση της εργασιακής απόδοσης. Ενώ διασφαλίζουμε τα πλεονεκτήματα των προϊόντων, εμείς θα επιταχύνει την ανάπτυξη ιατρικού λογισμικού και προϊόντων για την κάλυψη των πολυεπίπεδων αναγκών της αγοράς. Η Rongbeid σας καλωσορίζει με την αξιόπιστη ποιότητα, τη λογική τιμή, την άριστη εξυπηρέτηση και την εξαιρετική τιμή.


ΙΣΤΟΡΙΑ Με περισσότερα από 8 χρόνια εμπειρίας σε αυτόν τον κλάδο, έχουμε το δικό μας καθαρό δωμάτιο. Εξάγουμε προϊόντα στην Αφρική, τη Νότια Αμερική, την Ασία, έχοντας δημιουργήσει επιχειρηματική σχέση με πολλούς πελάτες στο εξωτερικό. Καλωσορίσατε την επίσκεψή σας στο εργοστάσιό μας! Αναζητούμε πάντα συνεργασία με πελάτες σε όλο τον κόσμο και ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνια συνεργασία με την αξιότιμη εταιρεία σας με βάση το αμοιβαίο όφελος. Καλώς ήλθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες! ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ο καθένας έχει το δικαίωμα να σεβαστεί και να φροντιστεί, ειδικά εκείνοι που χρειάζονται φροντίδα. Βάζουμε κάθε σκέψη, ανάπτυξη και παραγωγή σε αυτό. "Το πνεύμα της" ανθρωπιστικής φροντίδας "είναι η επιχειρηματική φιλοσοφία του rongbeid, η οποία είναι επίσης ο στόχος του rongbeid τα τελευταία χρόνια. Είναι επίσης το σταθερό δόγμα στην έρευνα και ανάπτυξη, την παραγωγή και την υπηρεσία μας επεξεργάζομαι, διαδικασία. Οι Υπηρεσίες μας Πολιτική παραγγελίας δείγματος Όλες οι παραγγελίες δείγματος χρεώνονται εκ των προτέρων για τη συνολική αξία, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής και του χειρισμού. Τα προϊόντα μας σίγουρα θα κερδίσουν το καλύτερο επίπεδο ικανοποίησης από την ποιότητα και τις βάσεις παράδοσης εγκαίρως. Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια καλή λογική έκπτωση στην παραγγελία. Το δείγμα θα είναι δωρεάν στο προϊόν πρώτης παραγγελίας σας, λόγω της καλύτερης έκπτωσης που προσφέρεται. Πολιτική παραγγελιών Όλες οι τιμές είναι FOB Freight. Τα έξοδα αποστολής και χειρισμού εξαρτώνται από τον όγκο της παραγγελίας. Οι ελάχιστες παραγγελίες γίνονται δεκτές άνω των 200,00 US $. Όλες οι παραγγελίες γίνονται δεκτές μόνο στους δικούς μας αριθμούς άρθρου σε αυτόν τον ιστότοπο / CD / φυλλάδια. Δεχόμαστε επίσης παραγγελία για οποιοδήποτε προϊόν εκτός από το εύρος του δεδομένου προϊόντος μας, αλλά περιορίζεται στην τελική έγκριση από τις ΗΠΑ, σε αυτήν την περίπτωση, μας έστειλε ευγενικά πλήρη στοιχεία με εικόνα για επιβεβαίωση. Πολιτική πληρωμών Οι πληρωμές γίνονται δεκτές εκ των προτέρων / μέσω τραπεζικής ή Western Union μεταφοράς υπέρ της εταιρείας μας. Παράδοση παραγγελίας Η ημερομηνία παράδοσης των παραγγελιών εξαρτάται από την ποσότητα και τον τύπο του προϊόντος και θα παρέχουμε την ημερομηνία παράδοσης πριν επιβεβαιώσουμε τις παραγγελίες. Οι δεδομένες ημερομηνίες είναι ημερομηνία αποστολής μόνο από το εργοστάσιο.


Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Έχει περισσότερους από 300 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 46 επαγγελματιών τεχνικών υψηλών προδιαγραφών και 27 ανώτερων στελεχών, προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής και τέλειου συστήματος δοκιμών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και σύγχρονη γραμμή παραγωγής επιστήμης και τεχνολογίας, η οποία βρίσκεται στην ηγετική θέση στην Κίνα. Το πλεονέκτημά μας: 1) Η ποιότητα των προϊόντων μπορεί να είναι εγγυημένη Quality Η ποιότητα των προϊόντων μπορεί να περάσει το πιστοποιητικό TUV, CE και ISO13485 της Γερμανίας ◆ Πριν από την παράδοση, προϊόντα που πρέπει να επιθεωρηθούν από επαγγελματικό QC και επιθεώρηση από τρίτους όπως SGS αποδεκτά Test Δοκιμή επαγγελματικών προϊόντων που παρέχεται από επαγγελματικό εργαστηριακό εξοπλισμό 2) Διαθέσιμα προσαρμοσμένα προϊόντα ◆ Προσαρμοσμένες χειρουργικές συσκευασίες, χειρουργικές κουρτίνες με ή χωρίς τρύπα μπορούν να παρασχεθούν σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη Can Ο προσαρμοσμένος τρόπος συσκευασίας και συσκευασίας μπορεί να παρασχεθεί ◆ Τα προσαρμοσμένα δείγματα μπορούν να παρασχεθούν σύμφωνα με το σχέδιο του πελάτη 3) Ικανότητα παραγωγής του εργοστασίου ◆ Με εργαστήριο παραγωγής πάνω από 20.000 τετραγωνικών μέτρων ◆ Με πλήρη πλήρη εξοπλισμό παραγωγής, με εξειδικευμένο εργαζόμενο, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι εγγυημένος ◆ Με εργοστάσιο που ανήκουμε σε εμάς, η τιμή μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστική

Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο
12
ποντοι
Μάσκα Προστασίας 3ply (ce) Μπλε ΕΝ14683 100τμχ

12,00 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο

newsletter

μαθετε πρωτοι τις προσφορες μας