TOP


LIERAC - Κατάλογος προϊόντων
1975, Από το ιατρείο στο εργαστήριο κοσμητολογίαςΠρωτοπόρος στην αισθητική ιατρική στη Γαλλία, ιδρυτικό μέλος της Γαλλικής Εταιρείας Αισθητικής Ιατρικής και του πρώτου κέντρου ιατρικής αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, ο ιδρυτής των Εργαστηρίων LIERAC Paris είχε την πεποίθηση, από τότε που γεννήθηκε η μάρκα το 1975, ότι η δερμοκοσμητολογία μπορεί να είναι αποτελεσματική μόνο όταν βασίζεται σε στοχευμένα και συμπυκνωμένα ενεργά συσταστικά που έχουν προέλθει από τις τελευταίες ανακαλύψεις της ιατρικής και έχουν υποβληθεί σε κλινικές δοκιμές.


Συνεργασίες διεθνούς φήμης


Με την πεποίθηση ότι η προηγμένη ιατρική έρευνα ανοίγει τον δρόμο για τα δερμοκαλλυντικά του μέλλοντος, τα Εργαστήρια LIERAC Paris έχουν εδραιώσει συνεργασίες με κορυφαία ιδρύματα επιστημονικής έρευνας, όπως το INSERM, τη Γαλλική Εταιρεία Βιολογίας της εξωκυττάριας μήτρας (πρώην Ίδρυμα Συνδετικού Ιστού), το Οφθαλμολογικό Ίδρυμα Adolphe de Rothschild ή ακόμη το CNRS.
Η γαλλική κομψότηταΣτη Γαλλία γεννήθηκε η Υψηλή Ραπτική, που είναι η επιτομή της γαλλικής κομψότητας. Συνεχίζοντας την παράδοση της γαλλικής υπεροχής, τα Εργαστήρια LIERAC Paris αποδεικνύουν, από τη μέρα της ίδρυσής τους, ότι είναι εφικτό να συνδυάζεται η καινοτομία αιχμής με την απόλαυση. Την απόλαυση να χρησιμοποιείς προϊόντα περιποίησης με άκρως θηλυκές συσκευασίες. Την απόλαυση να αγγίζεις την κρέμα σου στο βάζο και να ανακαλύπτεις μία κρεμώδη υφή που απλώνεται βελούδινα στην επιδερμίδα. Την απόλαυση να σαγηνεύεσαι από εκλεπτυσμένα αρώματα που σε προκαλούν να χαλαρώσεις.
Ένα καινοτόμο οικοσύστημα βασισμένο στην προηγμένη ιατρικήΑνεβάζοντας διαρκώς τον πήχη στη διόρθωση των αισθητικών διαταραχών, τα Εργαστήρια LIERAC Paris βασίζονται πάντοτε στις τελευταίες έρευνες της προηγμένης ιατρικής. Από το Phytolastil, το πρώτο προϊόν κατά των ραγάδων, που κυκλοφόρησε το 1975 σε συνεργασία με το Ίδρυμα Συνδετικού Ιστού, έως τη σειρά Mésolift το 2006 που βασίζεται στη μεσοθεραπεία ή το Lumilogie το 2017 που βασίζεται στις συνδυασμένες αισθητικές τεχνικές LED + Peeling, η ιστορία της μάρκας σηματοδοτείται από αξεπέραστες καινοτομίες αιχμής.


Μία «open source» προσέγγιση συνεργασίας και συνδυασμού ειδικοτήτων


Η ξεχωριστή τεχνογνωσία των Εργαστηρίων LIERAC Paris πηγάζει από τη συνέργεια εμπειρογνωμόνων. Από την αισθητική ιατρική έως τη δερματολογία ή την αναγεννητική ιατρική, η προηγμένη ιατρική αποτελεί τη βασική πηγή έμπνευσης των δερμοκαλλυντικών αιχμής των Εργαστηρίων LIERAC Paris. Η μάρκα έχει αναπτύξει ένα πραγματικά καινοτόμο οικοσύστημα που πλαισιώνει τόσο το in-house ερευνητικό εργαστήριό της, όσο και τις συνέργειες που εδραιώνει με ειδήμονες και με τα σημαντικότερα ερευνητικά κέντρα.
Κώδικας δεοντολογίας για προϊόντα μέγιστης ασφάλειας και αποτελεσματικότηταςΗ επιτυχία των Εργαστηρίων LIERAC Paris πηγάζει από την απαίτηση για αποτελέσματα και απόλαυση, με έμφαση στην ασφάλεια. Μια δυνατή υπόσχεση στις γυναίκες. Η αναζήτηση της αποτελεσματικότητας είναι προαπαιτούμενο σε κάθε στάδιο της δημιουργίας των συνθέσεων. Μελέτες καταναλωτών, δερματολογικά ελεγμένες κλινικές δοκιμές, κατάργηση ή μείωση των αμφιλεγόμενων ουσιών (όπως τα parabens ή τα πετροχημικά παράγωγα), ακριβής δόση ενεργών συστατικών στην καρδιά εθιστικών υφών... Επιλογές που επιβεβαιώνουν την επιθυμία των Εργαστηρίων LIERAC Paris να προσφέρουν το βέλτιστο ώστε να εξαλειφθούν διά παντός τα ανεπιθύμητα σημάδια που εμφανίζονται με το πέρασμα του χρόνου στο πρόσωπο και στο σώμα.


Δερμοκαλλυντικά τα οποία δημιουργήθηκαν στη Γαλλία


Από τη μονάδα παραγωγής στο Παρίσι, και υπό το άγρυπνο βλέμμα των επιστημόνων που εξειδικεύονται στις συνθέσεις, κάθε προϊόν παράγεται με απόλυτο σεβασμό σε ένα αυστηρό πλαίσιο προδιαγραφών. Συμπεριλαμβάνοντας τα in-house ερευνητικά εργαστήρια, η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων περιποίησης LIERAC γίνεται εξ ολοκλήρου στη Γαλλία.
Εργαστήρια LIERAC Paris, μία μάρκα του Ομίλου AlèsΈνας γαλλικός όμιλος διεθνούς εμβέλειας, που ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων στην κοσμητολογία με έμφαση στα ενεργά συστατικά και στις πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης. + 1.000 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο μεταφέρουν αυτές τις αξίες μέσα από μάρκες γοήτρου: LIERAC, PHYTO, CARON, μάρκες που υπερέχουν σε τομείς όπως η επιδερμίδα, η φροντίδα των μαλλιών, η υψηλή αρωματοποιία και τα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτικής (Laboratoires Ducastel).

Δεν υπάρχουν προϊόντα για αυτή τη μάρκα

newsletter

μαθετε πρωτοι τις προσφορες μας