arrow up
TOP


LA ROCHE-POSAY - Κατάλογος προϊόντων

Οι σειρές προϊόντων της La Roche-Posay συνταγογραφούνται από ιατρούς-δερματολόγους


 


Η La Roche-Posay πριν προχωρήσει στη κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος της, φροντίζει έτσι ώστε να διενεργηθεί εξονυχιστικός επιστημονικός έλεγχος ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, με σκοπό την προστασία του καταναλωτή και την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής φροντίδας.


Για αυτό και οι δημιουργίες της έχουν λάβει διακρίσεις σε έρευνες που παρουσιάστηκαν στα μεγαλύτερα επιστημονικά δερματολογικά συνέδρια, όπως: στο Παγκόσμιο Συνέδριο Δερματολογίας, στο Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδιατρικής Δερματολογίας, καθώς και στα Διεθνή Συνέδρια Δερματολογίας της Αμερικανικής και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας. Αντίστοιχες έρευνες έχουν παρουσιαστεί και στο Διεθνές Συνέδριο Δερματολογίας της Λατινικής Αμερικής.


 


Η La Roche-Posay αναπτύσσεται, επεκτείνεται και καινοτομεί


 


Οι εξειδικευμένοι επιστήμονες, οι πάνω από 25.000 δερματολόγοι σε ολόκληρο τον κόσμο, που τη συστήνουν και την προτείνουν ανεπιφύλακτα, γνωρίζουν την δυναμική εξέλιξης της La Roche-Posay. Γνωρίζουν ότι από το 1985 λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της το πρώτο Κέντρο Έρευνας για την Επιδερμίδα, πρώτο σε ολόκληρη την Ευρώπη, το οποίο σήμερα, εκτός από τις Ιαματικές του ιδιότητες προσφέρει και τις θεραπευτικές του υπηρεσίες σε δερματολογικές παθήσεις, αλλά και υπηρεσίες οργανωμένης περιποίησης και φροντίδας.


Πάνω από 8.000 άνθρωποι κάθε χρόνο φτάνουν στο Κέντρο της La Roche-Posay στη Γαλλία, ενώ το 30% των επισκεπτών της, που καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδας τους σε αυτό το χώρο, είναι παιδιά.


Μάλιστα, οι υπηρεσίες της είναι αναγνωρισμένες στον πιο επίσημο και υψηλό βαθμό, αφού το Γαλλικό κράτος και πιο συγκεκριμένα η Γαλλική Κοινωνική Ασφάλιση καλύπτει το κόστος των επισκέψεων στο Κέντρο φροντίδας της La Roche-Posay.


 


Το ξεκίνημα της La Roche-Posay


 


Η αρχή έγινε σ’ ένα μικρό χωριό της Γαλλίας, όπου πηγάζει το ιαματικό νερό που αποτελεί τη βάση για πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας. Το La Roche-Posay έγινε διάσημο και ξακουστό σε όλο τον κόσμο.


Αρχικά η La Roche-Posay ειδικεύτηκε σε προϊόντα με θεραπευτικό χαρακτήρα για δερματολογικές παθήσεις και αλλεργίες, καθώς και για την αντιμετώπιση των εκζεμάτων, της ακμής, της ατοπίας. Σύντομα όμως επεκτάθηκε καλύπτοντας, με την έρευνα και την παραγωγή, τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας με καλλυντικά, αντιγηραντικά, προϊόντα  ενυδάτωσης, αντιαλλεργικά, καταπραϋντικά, αντιηλιακά, όπως επίσης και προϊόντα καταπολέμησης των ερεθισμών, προϊόντα καθαριότητας, αλλά και μακιγιάζ.


 


Ανάπτυξη με στόχο τη βελτιστοποίηση της προσφοράς της


 


Η προσφορά της La Roche-Posay είναι αδιαμφισβήτητη παγκόσμια. Η εταιρεία όμως συνεχίζει να εργάζεται με βάση τα υψηλότερα επαγγελματικά και επιστημονικά κριτήρια, ώστε να παράσχει ολοένα και νέες σειρές προϊόντων, που να εξασφαλίζουν τα καλύτερα – και με ασφάλεια – αποτελέσματα.


Σε αυτή την κατεύθυνση η ανάπτυξή της συμπεριέλαβε την ενσωμάτωση ορισμένων από τις πιο διάσημες φίρμες δερματολογικών προϊόντων αλλά και στην τεχνογνωσία του μακιγιάζ και του peeling.


 


Η La Roche-Posay ξέρει καλύτερα απ’ όλους τι σημαίνει


ευαίσθητη επιδερμίδα


 


Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί ένα διαφημιστικό σλόγκαν ή κλισέ σαν αυτά με τα οποία πολλές φορές θέλουν να επικοινωνούν οι εταιρείες με το κοινό τους. Κι αυτό γιατί στις εγκαταστάσεις της La Roche-Posay αναπτύσσονται διαγνωστικά τεστ και ερευνητικά project με τα οποία γίνεται συστηματικό έλεγχος των προϊόντων περιποίησης, πριν πάρουν το δρόμο τους για το φαρμακείο.


Μεσολαβούν ακόμα οι γνώμες ειδικών συνεργατών-επιστημόνων της υγείας, ιατρών δερματολόγων και η υποβολή στα πιο απαιτητικά διεθνή φόρουμ, όπου δημοσιοποιούνται κι εξετάζονται τα ερευνητικά αποτελέσματα.


 


Η La Roche-Posay αξιοποιεί εξαντλητικά τεστ με στόχο την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της


 


Πρώτα απ’ όλα δίνει το βάρος στην επιλογή των συστατικών. Η βάση τους είναι το ιαματικό νερό της La Roche-Posay, που ρέει καθαρό, με την επιστημονική και τεχνολογική επίβλεψη των ειδικών της. Τα συστατικά που αλληλοεπιδρούνε με το ιαματικό νερό στα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς της La Roche-Posay είναι 100% υποαλλεργικά.


Ειδικά όμως για το ιαματικό νερό, έχει μια αξία να προσθέσουμε ότι είναι επίσημα αναγνωρισμένο από το Γαλλικό κράτος, από τον 17ο αιώνα ακόμα. Εδώ, στο  La Roche-Posay, ο Ναπολέοντας είχε δημιουργήσει ειδικό νοσοκομείο, ενώ από το 1857 χρονολογείται η έγκριση της Γαλλικής Ιατρικής Ακαδημίας για την λειτουργία των Ιαματικών Λουτρών.


 


Η La Roche-Posay προάγει την καινοτομία


παρουσιάζοντας συνεχώς νέα δερματολογικά επιτεύγματα


 


Τα προϊόντα της La Roche-Posay δοκιμάζονται σε κλινικές έρευνες και δοκιμές, πολλές από τις οποίες δημοσιεύονται στον τύπο, στα διεθνή επιστημονικά συνέδρια δερματολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και σε αναγνωρισμένα επιστημονικά και επαγγελματικά περιοδικά.


Η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια, η παγκόσμια αναγνώριση που απολαμβάνει από καταναλωτές και ειδικούς, αποτελούν εγγύηση για τα προϊόντα της.

Προβάλλονται 1 - 15 από 147 αντικείμενα
-39%
13
ποντοι
La Roche-posey Anthelios Pigmentation Tinted Cream Spf 50+ 50ml

21,50 € 13,12 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-38%
13
ποντοι
La Roche-posay Anthleios Anti-imperfections Corrective Gel Cream Spf50+ 50ml

21,49 € 13,32 €
προσθηκη στο καλαθι
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ!
-35%
15
ποντοι
La Roche-posay Anthelios Huile Nutritive Spf50+ 200ml

23,49 € 15,27 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-35%
8
ποντοι
La Roche-posay Anthelios Xl Stick Zone Spf50+ 9g

13,01 € 8,46 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-35%
11
ποντοι
La Roche-posay Posthelios After-sun Cooling Hydra Gel Anti-oxidant Sensitive And Sun Exposed Skin 200ml

17,00 € 11,05 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-35%
13
ποντοι
La Roche-Posay Anthelios Spf30 Lait Αντηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος 250ml

20,01 € 13,01 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-35%
13
ποντοι
La Roche-posay Anthelios Dermo-pediatrics Lotion Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου Και Σώματος Spf50+ 250ml

21,49 € 13,97 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-35%
15
ποντοι
La Roche-posay Anthelios Dermo-pediatrics Wet Skin Gel Lotion Προστασία Σώματος Για Εφαρμογή Σε Βρεγμένο Δέρμα Spf50+ 250ml

24,51 € 15,93 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-35%
13
ποντοι
La Roche-posay Anthelios Ultra Non- Perfumed Cream Spf 50+ 50ml

20,00 € 13,00 €
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ
-35%
15
ποντοι
La Roche-posay Anthelios Wet Skin Gel (spf50+) Αντηλιακό Gel 250ml

23,49 € 15,27 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-35%
13
ποντοι
La Roche-posay Anthelios Ultra Cream Sensitive Eyes Spf50+ 50ml

20,00 € 13,00 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-35%
13
ποντοι
La Roche-posay Anthelios Xl Tinted Dry Touch Gel Cream Spf50+ 50ml

21,50 € 13,98 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-35%
15
ποντοι
La Roche-posay Anthelios Xl Invisible Mist 200ml

23,50 € 15,28 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-35%
13
ποντοι
La Roche-posay Anthelios Spf50+ Tinted Fluid Ultra Protection Shaka Protect Tech Αντηλιακή Με Χρώμα 50ml

21,49 € 13,97 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-35%
13
ποντοι
La Roche-posay Anthelios Mineral One Spf50+ No4/brown Daily Cream Αντηλιακή Με Χρώμα Για Ματ Αποτέλεσμα 30ml

21,49 € 13,97 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Προβάλλονται 1 - 15 από 147 αντικείμενα

newsletter

μαθετε πρωτοι τις προσφορες μας