TOP


ISDIN - Κατάλογος προϊόντων
Για την ISDIN, καινοτομία είναι κάτι παραπάνω από το να δημιουργείς, καινοτομία είναι “να προβληματίζεσαι με την παρούσα κατάσταση”, να κάνεις το παραπάνω βήμα για να ικανοποιήσεις μια συγκεκριμένη ανάγκη και να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Η δέσμευσή μας παραμένει το ίδιο ισχυρή σήμερα, όπως ήταν όταν ιδρύθηκε η εταιρεία μας πριν από 40 χρόνια: να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε πτυχής του δέρματος σας. Τα προϊόντα μας συνδυάζουν μέγιστη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια με καινοτόμες υφές που εξασφαλίζουν την ικανοποίηση στην εφαρμογή και μια εμπειρία αισθήσεων. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχούς συμμόρφωσης ενός θεραπευτικού σχήματος για πιο υγιές δέρμα. Σήμερα, οι καρποί της έρευνας μας, που πραγματοποιείται με πάθος και αφοσίωση, είναι ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και η τεράστια ικανοποίηση που προέρχεται βοηθώντας εκατομμύρια ανθρώπους να αισθάνονται καλύτερα με το δέρμα τους. Αλλά φιλοδοξούμε για πολλά περισσότερα. Για την ISDIN, η συνεχής συνεργασία με τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας και την επιστημονική κοινότητα είναι ζωτικής σημασίας. Παρουσιάζοντας την Ιατρική Συμβουλευτική Επιτροπή μας (Medical Advisory Board, MAB), μια διεθνώς αναγνωρισμένη ομάδα επαγγελματιών με διαφορετική εμπειρία που παρέχει τα κριτήρια για την λήψη αποφάσεων και την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Η MAB μας δίνει την δυνατότητα να αναπτυχθούμε, να συνεχίσουμε να ηγούμαστε στην Ισπανική αγορά και να αποτελέσουμε ένα διεθνές σημείο αναφοράς στη θεραπεία του δέρματος.
Από την αρχή, η θεραπεία του δέρματος ήταν η εστίαση μας. Επιτυγχάνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα και την αισθητική των προϊόντων μας με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι αποτελεσματικά και ευχάριστα για χρήση: Η καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην επιστημονική ακρίβεια και στην καλλυντικότητα. Αυτό που μας κάνει διαφορετικούς, είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις βασικές ανάγκες και παθήσεις του δέρματος. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις περιποίησης του δέρματος σε διάφορα επίπεδα: θεραπεία, πρόληψη και φροντίδα. Βασιζόμαστε στην υποστήριξη των επαγγελματιών υγείας. Στους γιατρούς και φαρμακοποιούς, που επιτρέπουν στα προϊόντα μας να προσεγγίζουν τους ανθρώπους όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται.

Το ταλέντο μας καθορίζει. Η λογική και το συναίσθημα βρίσκονται στο επίκεντρο της κάθε κίνησης μας. Η λογική εφαρμόζεται με ακρίβεια, στην έρευνα και στην επιστήμη. Το συναίσθημα αναφέρεται στην ευαισθησία, τη δημιουργικότητα και την αισθητική εμπειρία. Ο αρμονικός συνδυασμός τους είναι το πάθος μας. Πάθος για το δέρμα, στοχευμένο στα προϊόντα μας και στο πώς αλληλοεπιδρούμε. Ο χαρακτήρας μας, μας καθορίζει. Μια πολύ προσωπική προσέγγιση που αποκαλύπτει την ιδιαίτερη ευαισθησία για τις ανάγκες των ασθενών μας και μια στενή σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους επαγγελματίες υγείας. Η αφοσίωσή μας, μας καθορίζει. Είναι ο βασικός ακρογωνιαίος λίθος καθώς προσπαθούμε για συνεχή βελτίωση. Είναι ο μηχανισμός που μας οδηγεί κάθε μέρα για να βρούμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για να διασφαλίσουμε ότι θα εκπληρωθούν οι υψηλές προσδοκίες μας.
Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα
-18%
7
ποντοι
Isdin Ureadin Deo Roll On Αποσμητικό 24h 50ml

8,91 € 7,31 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-15%
7
ποντοι
Germisdin Physiological Gentle Gel For Daily Feminine Hygiene Καθαριστικό Για Την Ευαίσθητη Περιοχή 250ml

9,32 € 7,92 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα

newsletter

μαθετε πρωτοι τις προσφορες μας