arrow up
TOP


HIMALAYA - Κατάλογος προϊόντων

Η Ayurveda Hellas A.E.(ΟλοκληρωμένεςπροτάσειςΦυσικού ''ΕυΖην'' καιΜακροζωίας) αντιπροσωπεύειαποκλειστικάγιατηνΕλλάδακαιτηνΚύπροτιςεταιρείες:


1. Himalaya Herbal Heathcare., Ινδική Πολυεθνική, τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής Αγιουρβεδικών προϊόντων βοτανοθεραπείας παγκόσμια από το 1930, η οποία καταφέρνει να «παντρέψει» με επιτυχία την παράδοση της Ανατολής με την τεχνολογία της Δύσης.


2. VRP, παγκόσμια κορυφαία Αμερικανική εταιρεία στο χώρο της φυσικής αντιγήρανσης, και γενικότερα στο χώρο της φυσικής υγείας


Θα θέλαμε να τονίσουμε πως η όλη μας δραστηριότητα δεν είναι απλά «επιχειρηματικη», αλλά υπάρχει ένα «επιστημονικο-φιλοσοφικό» υπόβαθρο. Με πιο απλά λόγια, ό,τι κάνουμε είναι στα πλαίσια «στάσης ζωής». Έτσι πέραν των προϊόντων που αντιπροσωπεύμουμε, είμαστε σε άμεση επαφή με την ΕΛ.Ε.Μ.Ε.Ε.Α. και με όλα τα επιστημονικά αγιουρβεδικά ινστιτούτα παγκόσμια, εκδίδουμε σχετικά βιβλία και περιοδικά, διοργανώνουμε ενημερωτικά – εκπαιδευτικά σεμινάρια,retreat(διακοπές ανανέωσης & αναζωόγονησης) κ.α....


Από την ίδρυση της εταιρείας μας, το έτος 1997, ακολουθούμε με συνέπεια και επιμονή τις αρχές μιας ολιστικήςφιλοσοφίας για ολοκληρωμένη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών φυσικής υγείας και ομορφιάς. Με γνώμονα την φροντίδα και τον σεβασμό για τη υγεία του ανθρώπου,καταφέραμενα αναπτυχθούμε με γρήγορους ρυθμούςστην ελληνική αγορά, ισχυροποιώντας έτσι την θέση μας στην διακίνηση προϊόντων διατροφής (συμπληρώματα διατροφής & τρόφιμα ειδικής διατροφής) και περιποίησης (καλλυντικά προϊόντα & αιθέρια έλαια).


Η εταιρεία μας ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της κερδίζοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση των Αγιουρβεδικών προϊόντων της Ινδικής πολυεθνικής εταιρείας, Himalaya Herbal Healthcare, σε Ελλάδα και Κύπρο, τα γνωστά σε όλους σας, προϊόντα HIMALAYA. Τα Αγιουρβεδικά αυτά προϊόντα αποτελούνται 100% από βότανα και πέραν του ότι βασίζονται σε πανάρχαιες παραδοσιακές «συνταγές» άνω των 5000 χρόνων, έχουν υποστεί πολυετείς έρευνες και κλινικές δοκιμές πριν κυκλοφορήσουν, ικανοποιούν δε τις απαιτήσεις υγείας και προσωπικής φροντίδας του σύγχρονου τρόπου ζωής και φυσικά αποτελούν την λύση τόσο σε εναλλακτικό όσο και σε συμβατικό επίπεδο.


Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και ύστερα από μια συνεχή και επιτυχημένη συνεργασία με την εταιρεία Himalaya Herbal Healthcare, θελήσαμε να συμπληρώσουμε την συνεργασία μας αυτή, με έναν επιπλέον στρατηγικό συνεργάτη για τις επιχειρήσεις μας. Από το έτος 2010, η Ayurveda Hellas A.E.έχει επιπλέον αποκτήσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της Αμερικανικής εταιρείας Vitamin Research Products (VRP) στην Ελλάδα και Κύπρο. Αυτή η αντιπροσώπευση αποτελεί μια κίνηση ιδιαίτερης στρατηγικής σημασίας για την εταιρεία μας καθώς ισχυροποιεί την θέση μας στον χώρο των προϊόντων διατροφής (συμπληρώματα διατροφής) και περιποίησης (δερμοκαλλυντικά προϊόντα). Για περισσότερα από 30 χρόνια, η εταιρεία Vitamin ResearchProductsέχει αποκτήσει τόσο στην Αμερική όσο και παγκοσμίως την φήμη του ηγέτη στην έρευνα και παραγωγή προϊόντων για την φυσική αντι-γήρανση και γενικότερα προϊόντων διατροφής και περιποίησης μέσα στο πλαίσιο «Φυσική Υγεία & Ομορφιά». Η VRP διαθέτει εκατοντάδες εμπορικά προϊόντα με μοναδικά χαρακτηριστικά πώλησης που συνδυάζουν φυτικά εκχυλίσματα υψηλής ποιότητας με θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, ανόργανα στοιχεία, ενζυμα και βιοκαταλύτες που λόγω των πολύ υψηλων τεχνολογικα προδιαγραφων τους εξασφαλίζουν εξαιρετικά υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.


Με συνέπεια σας καλούμε να γνωρίσετε τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίας μας και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα τα αγαπήσετε με τον ίδιο τρόπο όπως και εμείς, θεωρώντάς τα συμμάχους σας στα διάφορα αδιέξοδα υγείας που χαρακτηρίζουν την εποχή μας.


Οι δραστηριότητες της Ayurveda Hellas A.E.,φυσικά δεν σταματούν εδώ αλλά συνεχίζονται, προγραμματίζοντας και άλλες στρατηγικές κινήσεις που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της εποχής.


Επειδή θεωρείται πως η Αγιουρβέδα – ολιστική υγεία έχουν πολλές κοινές αρχές με την αρχαία ελληνική Ιπποκράτειο ιατρική, κλείνουμε τον χαιρετισμό μας με δύο ρήσεις του ιπποκράτη που αποτελούν παράλληλα βασικές αγιουρβεδικές αρχές: «Το σώμα μας έχει την ιδιότητα να αυτοθεραπεύεται. ‘Υψιστη σημασία έχουν οι πράγοντες: διατροφή, κίνηση, περιβάλλον, τρόπος ζωής, τρόπος σκέψης».


Προβάλλονται 1 - 10 από 10 αντικείμενα
-50%
3
ποντοι
Himalaya Sparkly White Toothpaste 75ml

6,00 € 3,00 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-50%
3
ποντοι
Himalaya Complete Care Herbal Toothpaste 75ml

6,00 € 3,00 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-50%
4
ποντοι
Himalaya Botanique Complete Care Toothpaste Simply Cinnamon,150g

8,54 € 4,27 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-32%
4
ποντοι
Himalaya Mint Fresh Toothpaste 75ml

6,00 € 4,08 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-32%
13
ποντοι
Himalaya Wellness Rumalaya Forte 60 ταμπλέτες

20,37 € 13,85 €
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ
-32%
4
ποντοι
Himalaya Wellness Dental Cream Neem για Γερά Δόντια και Ούλα 100ml 100gr

6,00 € 4,08 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-20%
24
ποντοι
Himalaya Ayurslim Συμπλήρωμα Διατροφής Για Διατήρηση Φυσιολογικού Σωματικού Βάρους,60caps

30,64 € 24,51 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-15%
8
ποντοι
Himalaya Wellness Rumalaya Gel 75gr

9,94 € 8,45 €
προσθηκη στο καλαθι
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ!
-10%
28
ποντοι
Himalaya Wellness Septilin Syrup 200ml

31,41 € 28,27 €
προσθηκη στο καλαθι
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ!
-10%
14
ποντοι
Himalaya Cystone 100 Tabs

15,92 € 14,33 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Προβάλλονται 1 - 10 από 10 αντικείμενα

newsletter

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ!