Τα μυστικά των προϊόντων Anes & Sens κρύβονται μέσα στο απόλυτο φυσικό συστατικό τους, το γάλα γαϊδούρας. Ένα βασικό συστατικό με εκπληκτικές ιδιότητες για την υγεία μας και την ομορφιά.

Τι μας προσφέρει το γάλα γαϊδούρας ;

Είναι το πλησιέστερο στο ανθρώπινο μητρικό γάλα, πλούσιο σε ανοσοσφαιρίνες. Είναι έτσι εύκολα αποδεκτό από όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και τους πιο ευάισθητους και βέβαια είναι υποαλλεργικό. Μη ξεχνάμε ότι από την αρχαιότητα το γάλα προσφερόταν σε μωρά με δυσανεξίες ή ακόμη και σε άτομα με δερματικές παθήσεις ή και άλλες ασθένιες όπως ο κοκκίτης.

Το γάλα γαϊδούρας περιέχει 60% λιγότερα λιπαρά από το αγελαδινό, έτσι εισχωρεί πιο έυκολα στο δέρμα μας προσφέροντας μεγαλύτερη ενυδάτωση και μακρότερης διάρκειας ενώ γίνεται αποδεκτό ακόμη και από λιπαρά δέρματα. Περιέχει 60 φορές περισσότερη βιταμίνη C η οποία πέραν των γνωστών χαρακτηριστικών της και ευεργετικών ιδιοτήτων της, καθυστερεί τους ρυθμούς γήρανσης του δέρματος και αυξάνει τους ρυθμούς επούλωσης του. Αυτό καθιστά τα προϊόντα με γάλα γαϊδούρας εξαιρετικά για άτομα με δερματικές παθήσεις όπως έκζεμα ή ψωρίαση, αλλά και ένα εκπληκτικό προϊόν ομορφιάς και αντιγήρανσης.

Επίσης το γάλα γαϊδούρας περιλαμβάνει τριπλάσιες ποσότητες από τα συνήθη βασικά συστατικά καλλυντικών σε βιταμίνες A, B2, E, πολλά ακόρεστα λιπαρά αλλά και τριπλάσιες ποσότητες Ω3 και Ω6 σε σχέση με άλλα γάλατα. Τέλος το γάλα γαϊδούρας είναι πλούσιο σε Λυσοζύμη, ένα ένζυμο που μπλοκάρει τη βακτηριακή ανάπτυξη στο δέρμα προσφέροντάς μας προστασία.

Όλα τα παραπάνω συστατικά καθιστούν τα προϊόντα με το γάλα γαϊδούρας ευεργετικά για το δέρμα μας μιας και προσφέρουν ενυδάτωση, ανάπλαση των κυττάρων, επούλωση των πληγών του δέρματος, ενεργοποιούν τους μηχανισμούς αντιγήρανσης και σύσφιξης, προσφέρουν χαλάρωση, τρέφουν και αποκαθιστούν το δέρμα.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλα τα προϊόντα