Και πείτε ότι βρήκατε εκείνη την απόχρωση του κραγιόν που δείχνει τέλεια πάνω σας και σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Αν, όμως, μόλις περάσουν οι πρώτες ώρες, πρέπει να έχετε την έννοια να θυμηθείτε να το ανανεώσετε, για να μην καταλήξετε με τα μισά χείλη βαμμένα, δεν είναι κάπως απογοητευτικό; Επειδή είναι απογοητευτικό όντως, και όλες το έχουμε νιώσει, με τις παρακάτω μικρές συμβουλές, μπορείτε να παρατείνετε τον χρόνο που θα κρατήσει το αγαπημένο σας κραγιόν, κάνοντάς το πιο σταθερό.

Βήμα 1ο: Ενυδάτωση

Για να δείχνει σούπερ το κραγιόν στα χείλη, είναι πολύ σημαντικό να απλωθεί σε ενυδατωμένα χείλη. Απλώστε ένα lip balm και αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον 5 λεπτά.

Βήμα 2ο: Περίγραμμα

Τώρα που τα χείλη μας είναι ενυδατωμένα, μπορούμε να απλώσουμε το μολύβι χειλιών που βοηθάει πολύ στο να μείνει σταθερό το κραγιόν. Σχηματίστε το περίγραμμα και γεμίστε και τα χείλη με αυτό, πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Βήμα 3ο: Πούδρα

Και αν είστε έτοιμες να βάλετε το κραγιόν, έχετε λίγο υπομονή γιατί τώρα έρχεται το απόλυτο tip! Με μια άχρωμη πούδρα και ένα μικρό πινέλο, περάστε μία στρώση τα χείλη. Θα φιξάρει το μολύβι που μόλις βάλατε και θα εκτοξεύσει τη διάρκεια του χρώματος.

Και… βήμα 4ο: Κραγιόν!

Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα ακόμη, αν χρειαστεί ταμπονάρετε ελαφρώς και με ένα χαρτομάντηλο την πούδρα, και είστε έτοιμες να απλώσετε το κραγιόν σας!

Μπορεί να χρειάστηκαν κάποια λίγα λεπτά παραπάνω, αλλά η διάρκεια του χρώματος στα χείλη, θα σας δικαιώσει!