Προσφορά DR ORGANIC MANUKA HONEY ROLL-ON DEODORANT 50ml Μεγαλύτερη προβολή

DR ORGANIC MANUKA HONEY ROLL-ON DEODORANT 50ml

25134

Το Αποσμητικό με Βιολογικό Μέλι Μανούκα είναι ένα αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό σε μορφή roll-on, κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα. Αυτό το φυσικό αποσμητικό προσφέρει προστασία και φρεσκάδα όλη μέρα, βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 5 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 5 πόντους.


5,91 €

-30%

8,45 €

Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Αποσμητικό με Βιολογικό Μέλι Μανούκα είναι ένα αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό σε μορφή roll-on, κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα. Αυτό το φυσικό αποσμητικό προσφέρει προστασία και φρεσκάδα όλη μέρα, βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.Το Αποσμητικό με Βιολογικό Μέλι Μανούκα είναι ένα αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό σε μορφή roll-on, κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα. Αυτό το φυσικό αποσμητικό προσφέρει προστασία και φρεσκάδα όλη μέρα, βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.Το Αποσμητικό με Βιολογικό Μέλι Μανούκα είναι ένα αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό σε μορφή roll-on, κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα. Αυτό το φυσικό αποσμητικό προσφέρει προστασία και φρεσκάδα όλη μέρα, βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.Το Αποσμητικό με Βιολογικό Μέλι Μανούκα είναι ένα αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό σε μορφή roll-on, κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα. Αυτό το φυσικό αποσμητικό προσφέρει προστασία και φρεσκάδα όλη μέρα, βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Συστατικά

Βιολογικό Μέλι Μανούκα (Active 30+), Αλόη Βέρα, Ισλανδική Κετραρία (Λειχήνα), Βιταμίνη Ε και Έλαιο από Ηλίανθο

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ