Κατάλογος προϊόντων για αυτή τη μάρκα GROUNDED

Ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυσυζητημένα brand που στην γκάμα του διαθέτει το Νο1 απολεπιστικό προϊόν στο Ηνωμένο Βασίλειο. H σωστή φροντίδα της επιδερμίδας είναι το Α και το Ω. Γι’ αυτό, λοιπόν, χρειάζεσαι και τον καλύτερο σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από τα Grounded body scrubs τα οποία θα σου λύσουν τα χέρια! Το Grounded body scrub είναι φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς parabens, υλικά πλήρωσης, βλαβερές χημικές ουσίες ή μικροσφαιρίδια! Επέλεξε το εξωτικό και χαλαρωτικό Coconut Scrub, το φρουτώδες και αρωματικό Grapefruit Scrub ή το απολαυστικά γλυκό Chocolate Orange Scrub και αμέσως θα αποκτήσεις λεία και υγιή επιδερμίδα. Πρόκειται για προϊόντα πολλαπλών χρήσεων για την επιδερμίδα. Έχουν σχεδιαστεί για απολέπιση, ενυδάτωση, καθαρισμό, τόνωση και λείανση της επιδερμίδας του σώματος και του προσώπου σας, ενώ είναι ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες. Στη σύνθεσή τους περιέχονται τα καλύτερα και πιο θρεπτικά συστατικά για το δέρμα σου: Ενυδατικό αμυγδαλέλαιο, αποτοξινωτικό αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα, απολεπιστική μαύρη ζάχαρη και έλαιο βιταμίνης Ε που αναδομεί την επιδερμίδα. Το βασικό συστατικό των Grounded body scrubs είναι ο αλεσμένος καφές Robusta, που είναι εμπλουτισμένος με καφεΐνη, η οποία ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, τονώνει και αναζωογονεί τη θαμπή επιδερμίδα. Οι κόκκοι καφέ καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, καταπραΰνουν τις φλεγμονές, μειώνουν το πρήξιμο, επανορθώνουν τη φθορά από την υπεριώδη ακτινοβολία, συσφίγγουν, τονώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα χαρίζοντάς της φωτεινότητα και φρεσκάδα. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Grounded για να λειάνεις και να τονώσεις περιοχές με κυτταρίτιδα κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Λόγω του ότι ο καφές είναι διουρητικός, απορροφά το νερό των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την ορατή μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού! 

Ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυσυζητημένα brand που στην γκάμα του διαθέτει το Νο1 απολεπιστικό προϊόν στο Ηνωμένο Βασίλειο. H σωστή φροντίδα της επιδερμίδας είναι το Α και το Ω. Γι’ αυτό, λοιπόν, χρειάζεσαι και τον καλύτερο σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από τα Grounded body scrubs τα οποία θα σου λύσουν τα χέρια! Το Grounded body scrub είναι φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς parabens, υλικά πλήρωσης, βλαβερές χημικές ουσίες ή μικροσφαιρίδια! Επέλεξε το εξωτικό και χαλαρωτικό Coconut Scrub, το φρουτώδες και αρωματικό Grapefruit Scrub ή το απολαυστικά γλυκό Chocolate Orange Scrub και αμέσως θα αποκτήσεις λεία και υγιή επιδερμίδα.


Πρόκειται για προϊόντα πολλαπλών χρήσεων για την επιδερμίδα. Έχουν σχεδιαστεί για απολέπιση, ενυδάτωση, καθαρισμό, τόνωση και λείανση της επιδερμίδας του σώματος και του προσώπου σας, ενώ είναι ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες. Στη σύνθεσή τους περιέχονται τα καλύτερα και πιο θρεπτικά συστατικά για το δέρμα σου: Ενυδατικό αμυγδαλέλαιο, αποτοξινωτικό αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα, απολεπιστική μαύρη ζάχαρη και έλαιο βιταμίνης Ε που αναδομεί την επιδερμίδα. Το βασικό συστατικό των Grounded body scrubs είναι ο αλεσμένος καφές Robusta, που είναι εμπλουτισμένος με καφεΐνη, η οποία ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, τονώνει και αναζωογονεί τη θαμπή επιδερμίδα. Οι κόκκοι καφέ καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, καταπραΰνουν τις φλεγμονές, μειώνουν το πρήξιμο, επανορθώνουν τη φθορά από την υπεριώδη ακτινοβολία, συσφίγγουν, τονώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα χαρίζοντάς της φωτεινότητα και φρεσκάδα. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Grounded για να λειάνεις και να τονώσεις περιοχές με κυτταρίτιδα κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Λόγω του ότι ο καφές είναι διουρητικός, απορροφά το νερό των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την ορατή μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού! 

Περισσότερα
ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 15 από 19 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 15 από 19 αντικείμενα