Κατάλογος προϊόντων για αυτή τη μάρκα FREZYDERM

Δερματολογικά προϊόντα FREZYDERM, καλλυντικά, προϊόντα βρεφικής και παιδικής διατροφής, περιποίησης και υγιεινής από την FREZYDERM.   

Δερμοκαλλυντικά προϊόντα | μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης της Frezyderm για το πρόσωπο και το σώμα, την αντιμετώπιση των δερματικών κηλίδων, την περιποίηση της λιπαρής επιδερμίδας, την νινίδα, την αντιηλιακή προστασία, τις ραγάδες και τις ανάγκες της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας και διατροφής.

Πρωτοποριακές σειρές Frezyderm | Έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Frezyderm αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμετολογίας και σχεδιάζει προϊόντα φαρμακευτικής καθαρότητας.

Καθημερινή περιποίηση Frezyderm | Με αποτελεσματικές συνθέσεις από δραστικά συστατικά, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα, η καθημερινή περιποίηση γίνεται μια πραγματική απόλαυση μέσα από μοναδικά προϊόντα όπως Baby Cream και Baby Bath, Eye Balm και Eye Cream καθώς και Matte Effect Cream, Instant Lifting, Crilen και Frezyderm Moisturizing.

Περισσότερα
ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 15 από 253 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 15 από 253 αντικείμενα