TOP

Κατάλογος προϊόντων για αυτή τη μάρκα VIVA PHARM

Η εταιρεία ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε. δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2000, με σκοπό την κάλυψη της ζήτησης ειδικών προϊόντων, από ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Στην αναζήτηση της αυτή, εστιάστηκε σε φυσικά προϊόντα – τόσο συμπληρώματα διατροφής, όσο και φαρμακευτικά καλλυντικά – τα οποία μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην επίτευξη της ευζωίας.

Η εταιρεία ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε ιδρύθηκε το 2000 όπου και έκανε σιγά –σιγά τα πρώτα της βήματα στον ιατρικό και φαρμακευτικό κόσμο.


Κύριος στόχος της εταιρείας ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε από την ίδρυση της μέχρι σήμερα είναι η προσφορά ασφαλών μέσων που προάγουν την μακροζωία , βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του σύγχρονου ανθρώπου και κάνουν την ομορφιά προσιτή.


Η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε την κάνει να ξεχωρίζει. Επιλέγονται φυσικά προϊόντα από βιολογικές καλλιέργειες πάντα με σεβασμό στη φύση που εναρμονίζονται πλήρως με την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία


Η ΒΙΒΑΦΑΡΜ A.E ξεκίνησε δυναμικά διαθέτοντας προϊόντα που αγαπήθηκαν ιδιαιτέρως από το κοινό λόγω της αποτελεσματικότητας τους και της ασφάλειας τους, όπως είναι το SLIM MAX για το αδυνάτισμα.


Η πρωτοπορία επίσης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ΒΙΒΑΦΑΡΜ A.E . Προϊόντα όπως η ELICINA, που έγινε αμέσως γνωστή ως "η κρέμα με το σαλιγκάρι" εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές ομορφιάς αλλά και επίλυσης δερματολογικών ζητημάτων όπως είναι τα εγκαύματα και οι ουλές.


Η καινοτομία χαρακτηρίζει την ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε εφόσον είναι η πρώτη εταιρία που έφερε από την Gelita AG που εφεύρε τα πόσιμα βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου (fortigel) στην Ελλάδα, το CH- Alpha. Οι καταναλωτές το έχουν κυριολεκτικά αγαπήσει και θεωρείται από τους γιατρούς ως το πλέον δραστικό στην οστεοαρθρίτιδα.  Επίσης το Colabone (fortibone) για την οστεοπόρωση και τα κατάγματα.


Το ενδιαφέρον για τα ιδιαίτερα προβλήματα των ευπαθών ομάδων και η αναζήτηση ασφαλών λύσεων διαπνέει την ΒΙBAΦΑΡΜ Α.Ε, με τη σειρά προϊόντων URINAL βελτιώνει την ποιότητα ζωής χιλιάδων ατόμων και ιδιαίτερα γυναικών και παιδιών.


Είναι πράγματι πολλά προϊόντα άξια αναφοράς που έγιναν γνωστά μέσα από τη ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε όλα αυτά τα χρόνια και αγαπήθηκαν ιδιαιτέρως για αυτό το λόγο γίνεται εξαιρετική προσπάθειά άμεσης εξυπηρέτησης του καταναλωτή με ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας (210-8034403) και ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων φαρμακείων και φαρμακαποθηκών σε όλη την Ελλάδα.


Από το Σεπτέμβρη του 2017 η ΒΙΒΑΦΑΡΜ A.E για καλύτερη εξυπηρέτηση σας στεγάζεται σε νέο χώρο στο Μαρούσι στην οδό Πεντέλης 110 όπου λειτουργεί και κατάστημα λιανικής πώλησης από τις 8:00 π.μ έως τις 16:00 μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή.


Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να γνωρίσετε και γιατί όχι να αποκτήσετε τα προϊόντα μας, να σας προτείνουμε λύσεις υγείας και ομορφιάς.

Υ.Γ. Θα θέλαμε ειλικρινά να σας ευχαριστήσουμε για την μέχρι τώρα εμπιστοσύνη που έχετε δείξει στη ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε και να δεσμευτούμε ότι θα εξακολουθήσουμε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια μας να σας δίνουμε την δυνατότητα να καλύπτετε με ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα την ανάγκη για ευζωία.

Περισσότερα
Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα
-30%
42
ποντοι
VIVAPHARM CH ALPHA FORTIGEL 30αμπ.Χ25ml
61,23 € 42,86 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-30%
13
ποντοι
VIVAPHARM URINAL SYRUP 150ml
19,13 € 13,39 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-25%
45
ποντοι
VIVAPHARM CH-ALPHA PLUS 30x25ml
60,00 € 45,00 €
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ
Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα

newsletter

μαθετε πρωτοι τις προσφορες μας